Waarom verkopen?

Er is tegenwoordig een overschot aan oude gsm’s in Nederland. Jaarlijks komen er veel nieuwe mobiele telefoons op de markt. Een groot deel van de Nederlandse consumenten krijgt om de twee jaar een nieuw toestel waardoor er veel oude gsm’s in de kast belanden. Wie heeft er immers niet ergens in huis een oude mobiele telefoon? Wat veel consumenten niet weten is dat deze oude gsm’s vaak nog een waarde hebben. Wanneer een gsm wordt verkocht aan een inkoper levert dit vaak een leuk bedrag op.

Wat gebeurt er met de oude gsm?

De mobiele telefoons die worden verkocht aan een inkoper worden volledig benut. Een deel van de mobiele telefoons wordt direct doorverkocht op de Nederlandse markt of in groeimarkten elders in de wereld. Een mobiele telefoon die in Nederland als verouderd wordt gezien kan nog jarenlang gebruikt worden in een land waar mobiele telefoons nog niet zo vanzelfsprekend zijn. Wanneer een gsm niet meer kan worden doorverkocht dan wordt het gerecycled. Een gsm verkopen levert dus een positieve bijdrage aan het milieu. De gsm wordt uit elkaar gehaald waarna de onderdelen gescheiden worden bewaard. Er zijn onderdelen die hergebruikt worden en wat overblijft wordt op een verantwoorde wijze verwerkt.

Andere voordelen

Het verkopen van een gsm heeft nog meer voordelen. Elke gsm die wordt verkocht aan een aanbieder levert ook weer een bijdrage aan een goed doel. De aanbieders die op deze website worden gepromoot doneren een substantieel bedrag aan een goed doel. Wanneer iemand een gsm wil verkopen die niets meer waard blijkt te zijn dan is het mogelijk om deze gratis in te leveren. De opbrengst die nu tot stand komt door recycling komt nu geheel ten goede aan een goed doel. Er zijn dus veel goede redenen om een gsm te verkopen.

Reviews

verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon

VMT, ook wel bekend onder de naam Verkoopmijntelefoon, is onderdeel van
rebuy

reBuy

Een gebruikt apparaat aanbieden is mogelijk bij reBuy, een betrouwbare inkoper
gsmloket

GSMLoket

Het doel van GSMLoket is om gebruikte telefoons een tweede leven